Bloody Beach på fredag!

bloody-Tore_Winsents

Vi er godt fornøyd med vårens konserter og ‘happenings’, og gleder oss til et nytt semester med spennende artister fra rundt om i landet. Først ut denne høsten er vi stolte av å kunne presentere noe av det mest spennende som rører seg i musikkmetropolen Bergen om dagen; Bloody Beach. Bandet spilte nylig på Øyafestivalen og RoskildeFestival tidligere i sommer.

Det femmannssterke orkesteret består av kjente fjes fra den regntunge byens dynamiske musikkmiljø, og byr på svært så dansbare melodier og rytmer. Om en tar utgangspunkt i NABOVARSEL sin betegnelse av bandet (… they create a fun, intense dance-rock ecstasy…) så kan en vel ikke annnet enn å vente seg en ordentlig helaften når denne gjengen tar turen innom Bastard den 29. august.
Før den tid er det vel verdt å sjekke ut deres debutalbum, ‘Bloody Beach Pirate Radio Presents:’, som kom ut i januar i år. Plata er et stilstudie av sjangerblanding og det er lett å la tankene fare avgårde til andre bergensband som ligger i noe samme sjangerland (eksempelvis Kakkmaddafakka og Fjorden Baby!).

Før og etter konserten snurrer folk fra The Beat Happening plater.

Arrangementet på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *