Konsert med Bloody Beach 29. august

bloody-Tore_Winsents

Vi er skikkelig, skikkelig fornøyde med å få Bloody Beach fra Bergen til å åpne høstprogrammet til The Beat Happening. Våre utsendte agenter så dem nettopp på Øyafestivalen og grooven sitter fortsatt i kroppene deres. Vi tror dette kan bli en knall kveld på Bastard. Velkommen!

Omtale fra Øyafestivalen:

Bloody Beach fra Bergen har gjort seg bemerka med en særegen sjangerblanding. Ved å mikse psykedelia, dub, rock, afrobeat og pop har de begeistra publikum fra mange norske og et utvalg utenlandske scener. Om du ikke har sett dem live, fikk du kanskje med deg at de hadde laga introlåta til Lydverket på NRK TV. I 2011 fikk man en god første smakebit med singelen Quembo Que. Våren 2014 gis debutalbumet Bloody Beach Pirate Radio Presents ut på labelen Nabovarsel. Rett over nyttår kan du høre første singel fra skiva.

På Øya kan du oppleve et vitalt band vi tror kommer til å prege 2014. De veit hvordan man lager musikkfest, så det er bare å ta på seg noe det er enkelt å danse i før Bloody Beach går på scena i Tøyenparken.

Bloody Beach på Facebook og Soundcloud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *