Dråpe 12. november på Driv

Dråpelite

Konsert med Dråpe. Torsdag 12. november 2015 på Driv.

Dråpe

Dråpe har etablert seg som et av landets mest spennende unge band helt siden den kritikerroste “Dråpe EP” ble utgitt i 2011. Debutalbumet “Canicular Days” kom i 2013, ble foreslått som “årets debutalbum” av Dagbladet og kalt en “euforisk oppvåkning” av Adresseavisen. Bandet fulgte opp utgivelsen med festivaljobber på Roskilde, Slottsfjell, Hove, Øyafestivalen, Reeperbahn Festival, SXSW og M for Montreal. Nå, to år senere, er Dråpe klare for neste steg. Med nytt album rett rundt hjørnet, særdeles god tilbakemelding på sommersingelen «Pie In The Sky», gnistrende konsertform vist på vårens intimturné og nå sist på Øyfestivalens klubbdag så er det et Dråpe i svært god fasong vi har med å gjøre.

«Pie in the Sky», første singel, er et tydelig bevis på hvor mye Dråpe har utviklet seg de siste årene. «Pie in the Sky» er en sang om «å leve litt i fornektelse og ikke orke å ha et nøktern syn på livet, men heller leve i en naiv boble», ifølge vokalist Ketil Myhre som også kan fortelle at han like før vokalinnspilling på denne sangen falt ned fra verandaen sin hjemme og måtte gjennomføre syngingen med to brukne ribbein.

«Pie In The Sky» har markert seg i utlandet og spesielt i England hvor de viktigste musikkmagasinene har omfavnet låta og gitt den en varm, god klem.

«It’ll create warm, fuzzy feelings in your heart, and it’ll also make you daydream about jetting off to sunnier climates.» – The 405

«Nostalgic and euphoric, «Pie In The Sky» is a blissed-out offering of sweltering guitars, searing refrains, and soaring sentiments. A hazy escape from the day-to-day, the accompanying video emanates the same spirit of sun-dazed freedom resounding in the music.» – The Line Of Best Fit

«Beautiful first single ‘Pie in the Sky’ is typical Nordic minimalist chic combined with a dreamy, upbeat brand of lo-fi psych-pop in an extremely satisfyingly way.» – Glasswerk

https://www.facebook.com/draapemusic
http://soundcloud.com/draape

Info

Konsertstart 21.00. Billett 200 kr / student 150 kr. 18 års aldersgrense.

Arrangementet på Facebook.