Konsert med Gold Celeste

goldceleste

Konsert med Gold Celeste torsdag 1. oktober 2015 på Bastard.

Torsdag 1. oktober er vi så heldige å få besøk av Gold Celeste som åpner høstprogrammet vårt. Bandet er aktuelt med albumet The Glow og tar turen til Tromsø og The Beat Happening noen uker etterpå. Gled dere!

Gold Celeste

Gold Celeste bygger videre på 60-tallets sprakende lo-fi lyd, 70-tallets eksentrikere og eventyrere, 80- og 90-tallets DIY-bevegelse, indiekultur og hiphopens systemkritikere. Gold Celeste har lenge levd med og vært glad i den tidløse klassiske musikken laget av storheter i vår tid. Fra klassisk musikk til Miles Davis, John Coltrane, The Beatles, Beach Boys, Pink Floyd, Jimi Hendrix, Can, Curtis Mayfield og videre til Sonic Youth, My Bloody Valentine, Dinosaur Jr, J Dilla, Madlib, Tame Impala, Dungen blant andre.

The Glow

“The Glow”, Gold Celeste sitt debutalbum, er en magisk blanding av lo-fi stormannsgalskap koblet med en skarp men avslappet eleganse, og tekster som tar for seg den menneskelige tilstand og den økende passivitets-kulturen som hyller narsissismen som rir det moderne samfunnet; ett sted der kortsiktighet, mangel på dypere innsikt, kunnskap og dedikasjon dominerer kulturen. Inntil videre, vel og merke! «The Glow» slippes 11. september og noen uker etterpå tar Gold Celeste turen til Tromsø og The Beat Happening for aller første gang.

https://www.facebook.com/goldcelesteband
https://soundcloud.com/gold-celeste

Konserten på Facebook