KONSERT MED BROEN 27. FEBRUAR

broen_lite

KONSERT MED BROEN FREDAG 27. FEBRUAR PÅ BASTARD BAR

DEBUTPLATE OG SLEPPETURNE
20. februar kommer Broen ut med debutplata «Yoga» og legger ut på en sleppeturne på utvalgte spillesteder i Norge, inkludert The Beat Happening og Bastard i Tromsø. Bandet var et av de store høydepunktene på Trondheim Calling i slutten av januar og vi gleder oss.

///

BANDET
Broen er en pionerjolle i det norske farvannet. En fargerik giftslange som spruter ut musikalsk propaganda og rytmisk trykksverte som smøres utover veggene. En dynamisk og vågal idérikdom skaper musikk som både utfordrer og underholder. Øret fester seg straks til overflaten, men som i havet finnes det mange flere lag å dykke i. Hver låt er basert på en god idé, ofte med elementer fra hip-hop, spoken word, surf og vest-afrikansk rytmikk.

Med samfunnskritiske tekster ønsker bandet å kommentere det samfunnet vi lever i. Bandets første låt «Just like Coco» handler om problemstillinger rundt feminisme, vårt forhold til seksualitet og sjåvinisme. «Peaceful Country» er et stikk mot regjeringens tvetydige forhold til fred (se www.fredslaget.no for mer informasjon om våpenproduksjon og droner).

Bandet består av medlemmer som allerede har gjort seg bemerket i kritikerroste band som Your Headlights Are On, Snøskred og Moskus, og bandet er snart aktuell med opptreden på og by:Larm.

///

INFO
Billett 130 kr/100 stundent/elev. 18 år. Konsertstart 22.30 (presist). Vi tar kort i døra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *