Silja Sol på Bastard 7. november

SiljaSol

Fredag 7. november er det klart for Silja Sol på Bastard Bar.

Silja Sol har i flere år vært en ung og lovende sanger/låtskriver fra Bergen, men det var ikke før hun i 2011 inngikk et samarbeid med produsent og musiker Kato Ådland at hennes identitet som artist tok ordentlig form. Sammen ferdigstilte de hennes debutplate i 2012 og i november samme år presenterte hun sin første norskspråklige singel, ”Noe”, da under navnet Silja Dyngeland. NRK P1 og Bergens Tidende falt pladask for låten og listet den på radio og anmelde den som en ”smellfin debutsingel”.

I 2013 slapp Silja Sol singelen ”Stemning” på Brilliance Records og låten gikk i fotsporene til ”Noe” og rett inn på spillelistene til NRK P1. Våren 2014 har det vært mye iver for 24 åringen fra Nesttun og tidligere i år signerte hun med det bergensbaserte plateselskapet Eget Selskap som gav ut singelen ”Tid” 30. mai. Låten fikk mye oppmerksomhet fra NRK P1, P13 og NRK P3.

Silja Sol sin nyeste singel, ”Bærene”, ble sluppet digitalt 8. September og 10. oktober slapp hun debutplata «På Hjertet” som har fått flotte omtaler.

Facebook: https://www.facebook.com/solsilja
Soundcloud: https://soundcloud.com/siljasol

Arrangementet på Facebook

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *